Datos personales

Mi foto
C/Guillem de Castro, 10 - 46780 Oliva (Valencia) Telf: 962851735 / cij_oliva@yahoo.es / TWITTER (@casaljoveoliva) / FACEBOOK Casal Jove Oliva / TUENTI Casal Jove Oliva

La Universitat de València ofereix a Gandia 10 títols de postgrau

El Centre Internacional de Gandia (seu de la Universitat de València a  Gandia) ha publicat catàleg de Postgraus que s'impartiran a  Gandia el proper curs 2015-2016.


La preinscripció està oberta fins a octubre.
Es tracta de deu diplomes i certificats amb els que la Universitat “segueix apostant per la formació professional a Gandia i La Safor” ha destacat el Vicerector de participació i projecció territorial, Jorge Hermosilla, qui, a més, ha destacat “la capacitat d’adaptació de  la institució als nous temps i a les necessitats dels alumnes ja que els títols presentats tenen un caràcter d’especialització i, alguns d’ells, es poden cursar on-line”.
 En l’àrea d’humanitats s’han presentat quatre títols relacionats amb la gestió de documents: el Diploma en gestió i preservació de documents electrònics, el certificat en documents digitals i arxius, el certificat en sistemes en gestió de documents i el certificat en el futur dels documents electrònics. Tots quatre es cursen online. També correspon a l’àrea d’humanitats el Diploma de formació i actualització de professors d’espanyol com a llengua estrangera que també es cursa online i que aquest proper curs arriba a la sisena edició.
 Per als títols presentats a l’àrea de direcció i gestió empresarial s’ha comptat amb la col·laboració  de FAES, el CES i Foment. Així, i a petició de l’empresariat de la comarca, la Facultat d’economia ha impulsat la creació de quatre títols: el Diploma d’especialització professional universitari en internacionalització, fiscalitat i finances empresarials i els certificats d’especialització en les tres àrees anomenades. Aquestos títols sí tenen un caràcter presencial.
 Per últim, s’ha presentat el Certificat d’especialització en avanços de pediatria que realitza en col·laboració amb l’Hospital San Francesc de Borja de Gandia.
 La inscripció a tots els títols ja està oberta i es pot realitzar a les oficines del Centre Internacional de Gandia al Carrer tossal. 


http://www.fundacio.es/cig/index.asp?pagina=286&noticia=4389

No hay comentarios: