Datos personales

Mi foto
C/Guillem de Castro, 10 - 46780 Oliva (Valencia) Telf: 962851735 / cij_oliva@yahoo.es / TWITTER (@casaljoveoliva) / FACEBOOK Casal Jove Oliva / TUENTI Casal Jove Oliva

Carnet Jove 2022

 


Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., no sols en la Comunitat Valenciana, també en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.


Este programa és desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que componen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·els, que  garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.


Ara, a més, porta integrat tant en la modalitat targeta clàssica com en la targeta financera, el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.


Requisits:

•    Tindre entre 14 i 30 anys, tots dos inclosos.

•    Abonar la taxa de 7,70 € (consultar exempcions i bonificacions), que tindrà una validesa de 2 anys.


Tens 2 modalitats de Carnet Jove:

        Targeta classica: És una targeta personal, amb una validesa de 2 anys, i tens 3 maneres d'obtindre-la:

Ajuntaments: Acudint directament a un Centre de Joventut. Consulta en el mapa l'ajuntament més pròxim per a fert-t'ho (els Centres de Joventut de l'Ajuntament de València no emeten Carnet Jove fins a un altre avís a causa de problemes informàtics). 

Oficines IVAJ: Se sol·licita per correu electrònic i es recull en alguna de les seus de l'IVAJ quan està tramitat (t'avisaran en el mateix correu). Instruccions per a sol·licitar-ho.

Residències: En la Residència juvenil Sant Crist del Mar, Benicarló.


Tingues en compte que on sol·licites el teu Carnet Jove és on hauràs d'acudir a recollir-lo.


Hauràs d'aportar la documentació següent en qualsevol de les opcions que tries per a tramitar-ho:

- Formulari de sol·licitud del Carnet Jove emplenat i signat.

- DNI/NIE/Passaport

- Resguard bancari del pagament de la taxa, en el qual conste el nom i els cognoms de la persona titular del Carnet Jove, així com la data d'ingrés.

- Justificació de l'exempció o bonificació, en cas de tindre dret a alguna d'elles, mitjançant la documentació que ho acredite.

- Compte bancari:

- Concepte: Taxa Carnet Jove+nom de la persona sol·licitant.

- Titular del compte: Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)

- Entitat bancària i nº de compte: CAIXABANK - ES21 2100 7596 1413 0039 2235


        Targeta financiera: Per a obtindre el Carnet Jove per a eta variant haureu d'acudir a una sucursal de entitat financiera que apareixen mes a baix (o realtizar el tramit en linea) i obrir un compter associat que no tindra cost de manteniment.


La taxa es carregarà de manera automàtica cada 2 anys en este compte associat:


- Grup Cooperatiu Cajamar.

- AVCC - Associació Valenciana de Cooperatives de Crèdit (entitats associades: Caixa Benicarló, CaixaLaVall, Caixa Popular, Caixa Rural d'Algemesí, Caixa Rural de l'Alcúdia, Caixa Rural de l'Alcora, Caixa Rural dels Coves, Caixa Vinaròs, Caixalmassora, Caixa Rural Central, Caixa Rural d'Onda i Ruralnostra).

- Caixa Ontinyent.

CARNET JOVE EN LLENGUA DE SIGNES






No hay comentarios: